Mirror Clock C4-2020 (Met je eigen logo)

€ 154,99
Inclusief belasting

De Mirror Clock is een klok dat is opgebouwd uit een geslepen spiegel waarvan het zilver aan de achterkant op de plek van de wijzerplaat is weg gegraveerd met een co2 laser, een aluminium lijst en een uniek grafisch ontwerp in een vaste kleur.
Het uurwerk is radiogestuurd (DCF), zodat je altijd zeker bent van de juiste tijdsweergave en nooit meer zelf de klok hoeft te verzetten.
In het uurwerk zit een AA batterij dat ongeveer 1x per jaar verwisseld dient te worden.

Meegeleverd: spijkers, AA batterij

Afmetingen: 40 x 40 cm (15.74 x 15.74 inches)
Dikte: 2.5 cm (0.98 inches)

Een unieke klok met je eigen logo en slogan.

De Mirror Clock C1-2020 is een standaard ontwerp waarbij jij het logo en de slogan aanlevert om de klok echt uniek te maken.

Hoe werkt het?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst en de orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen, reageer je op deze mail met de gewenste slogan van maximaal 53 karakters (optioneel) en in de bijlage het logo dat op de de klok moet komen.

Het is noodzakelijk dat het aangeleverde logo van hoge kwaliteit is (minimaal 1180 x 1180 pixels), het liefst een vector tekening. We kunnen alle gangbare bestandsextensies verwerken.

Zodra het ontwerp klaar is zullen we je altijd een render (voorbeeld), zoals de productafbeelding, sturen ter goedkeuring voordat we de klok gaan maken.

Houdt er rekening mee dat er maar één kleur gebruikt kan worden en een logo met meerdere kleuren als één kleur op de klok komt.

Als je twijfelt of het logo dat je hebt geschikt is om in de klok te verwerken, kun je deze altijd, alvorens de bestelling te plaatsen, laten beoordelen door het logo naar klantenservice@patrickdesign.nl te sturen.

Let op: Als je het ontwerp hebt goedgekeurd en de klok in productie is genomen, kan de bestelling niet meer geannuleerd worden. Ook kan de klok niet meer geretourneerd worden als de reden hiervan anders is dan een defect.

Led verlichting

Indien je kiest voor de optie "Met led verlichting" zullen de cijfers en het logo van de klok niet zwart maar doorschijnend zijn, zodat de verlichting er goed doorheen komt.

De verlichting in de klok wordt gevoed met een adapter, waardoor er een dun snoertje naar de klok loopt.

Doormiddel van een afstandsbediening zijn er 12 vaste kleuren en 366 lichteffecten in te stellen. Ook kan de helderheid en snelheid van de effecten aangepast worden.

Met led verlichting
Aantal
Wordt op bestelling geproduceerd.
Verzending binnen 2 weken